Wat is het?

De naam zegt het al! Elke maatschappij heeft zijn eigen pakket met pakketvoordelen (pakketkorting, maandbetaling zonder toeslag, maar 1 x eigen risico, geen overlapping in dekking, etc). Maar dan hoeft het niet perse zo te zijn dat u als cliënt de beste polis heeft voor bijvoorbeeld de aansprakelijkheid, terwijl die maatschappij misschien wel voor u de beste inboedelverzekering heeft. In het Subliempakket is het beste uit alle pakketten voor u geselecteerd.

Van Der Wal Subliempakket

Wat is er nieuw en hoe werkt het?

Wij zijn in staat om u een pakketpolis aan te bieden (met alle voordelen) met van elke maatschappij het meest geschikte product. Uw pakketpolis kan dus bestaan uit net zoveel verschillende verzekeraars als u polissen heeft.

Wie is dan mijn aanspreekpunt?

Van der Wal Assurantiën is en blijft altijd uw aanspreekpunt. Al uw polissen worden samen gebracht in het Subliempakket. En of het nu gaat om vragen over uw verzekering zelf; het melden van een schade, of hulp (U hoeft dus niet meer uit te zoeken bij welke verzekeraar u, uw schade moet indienen of uw vraag moet stellen). Met één telefoontje wordt alles geregeld.

Welke verzekeringen kunnen in het pakket?

In het pakket kunt u uw, auto-, bestelauto-, aansprakelijkheids-, inboedel-, opstal-, rechtsbijstand-, reis-, ongevallen-, motor-, caravan-, en bromfietsverzekering onderbrengen. Heeft u een lopende polis bij één van de hieronder vermeldde maatschappijen dan kan deze natuurlijk ook worden ondergebracht in het pakket.

Wat kost het?

Niets extra! Uit onze ervaringen kunnen we wel opmaken dat een 10% lagere premie over alle verzekeringen, eerder regel dan uitzondering is.

Welke verzekeraars doen er met ons mee?

Aegon - Allianz - Arag - Ardanta - Asr - Avero - Bovemij - Budgio - Das - Delta Lloyd - Europeesche - FAIRverzekering - Generali - Goudse - Nationale Nederlanden - London - Reaal - Klik & Go - Monuta - Unigarant - Zevenwouden.

U ziet het: maar liefst 21 verzekeraars hebben ons het vertrouwen gegeven.

Wat nu als ik interesse heb?

Het makkelijkst is om ons te bellen of te mailen voor een afspraak. U krijgt dan van ons een kostenloos en vrijblijvend voorstel. Op deze manier weet u zeker of het goed geregeld is!
Heeft u verder nog vragen? Neem contact op